Stef Wauters – master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie

Ik ben Stef Wauters. In juni 2021 behaalde ik mijn master revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Een kleine maand later sprong ik in het werkveld, om het team van Kine Bevere te vervoegen.

In combinatie met mijn job bij Kine Bevere specialiseerde ik me verder in de manuele therapie. Ik kan dan ook met trots zeggen dat ik in juni 2022 ben afgestudeerd als manueel therapeut. Kinesitherapie is een relatief jong beroep, bijscholen is dan ook een must. Op die manier kan ik de nieuwste behandeltechnieken en nieuwste visies implementeren tijdens de behandeling.

Jij staat bij mij centraal. Met jouw inbreng en inspraak zoeken we samen naar de beste antwoorden. Mijn doel is simpel: jou zo snel mogelijk terug optimaal laten functioneren in het dagelijkse leven. Daarom stellen we de therapie af op jouw vragen en noden.

Zelf ben ik een fervente sporter: voetbal, lopen, fietsen, badminton, padel… Ik kan zo nog wel even doorgaan. Je kan me dan ook vaak vinden met mijn loopschoenen aan of in de minivoetbalzaal met mijn vrienden. Mijn brede kennis van sport komt vaak van pas in de praktijk, al is mijn interesseveld veel ruimer dan dat.  

Ik sta alvast te popelen om deze uitdaging aan te gaan, samen met jou!

Diploma’s

  • Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de universiteit van Gent (met grote onderscheiding)
  • Postgraduaat manuele therapie aan de universiteit van Gent (met grootste onderscheiding)
  • Dry needling (vanaf maart 2023)
  • Naast de bovenstaande opleidingen probeer ik op de hoogte te blijven van de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken en technieken